Samsara / Klankervaring

PANDORA STAR

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

 
 
 
 
 

* verplichte velden

De PandoraStar gebruikt flikkerend licht om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie.


PandoraStar Sessie Een pandoraStar kan indivudeel gedaan worden en in kleine groepen tot 6 personen . Ook geschikt voor een Team event.


De ervaring


Terwijl jij ontspannen met gesloten ogen ligt of zit, doet de PandoraStar het werk. De LED-lampjes zenden op een gecontroleerde wijze reeksen van flikkerend licht uit. De meeste gebruikers zien achter hun oogleden kaleidoscopische patronen en kleuren en soms ook psychedelisch aandoende beelden en voelen zich opgaan in deze ervaring die hen naar de gewenste hersenstaat brengt.


(Met behulp van een unieke omgekeerde driehoek reeks van LED-verlichting die in elkaar overvloeien om een ​​reeks van hexagrammen te creëren,


PandoraStar stimuleert de verschillende gebieden van de hersenen door het richten van lichtstralen op het netvlies.


Door middel van gesloten oogleden, gebruikers ervaren een “zichtbare” frequency meevoeren van Kaleidoscopische patronen van kleuren en psychedelische beelden, die in een onderdompelende omgeving voor een diep niveau van hersengolven naar vervoering lijdt).


Hoe werkt PandoraStar?


Door middel van flikkerend licht, maakt PandoraStar het mogelijk om toegang te krijgen tot de frequentie staat van 0,1 Hz tot 200 Hz. Hersengolven zijn kleine electrische stroompjes die meetbaar zijn op je hoofd. Net als muziek tonen verschillende toonhoogte hebben hebben ook je hersengolven verschillende toonhoogtes. We noemen dat frequencies en dat is het aantal golfjes of trillingen per seconde. De hersengolven zijn verdeelt in verschillende types. Elk type hersengolf heeft een ander frequentiegebied (snelheid van de golven) en andere betekenis wat betreft hersentoestand en gedrag. Er zijn verschillende niveau’s van activiteiten in onze hersenen die we kunnen meten in de vorm van hersengolven. In 1924 ontdekte Hans Berger het EEG apparaat waardoor het mogelijk werd om hersengolven te meten. Het spectrum van deze hersengolven worden onderverdeeld in 5 verschillende soorten. Alfa, Beta, Theta, Delta en Gamma. De eerste vier zijn de meest bekende en de vijfde is een hele bijzonder bij het gebruik van de PandoraStar.


Beta Golven De Beta Golven kenmerken zich door een frequentie van 14 Hertz (Hz.) tot ongeveer 40 Hz. Dit is de staat waarin wij redeneren, besluiten nemen, werken, discussiëren en over het algemeen onze aandacht extern gericht hebben.


Alfa Golven Het bereik van de Alfa golven loopt van ongeveer 7 Hz. tot 14 Hz. Wanneer we ons ontspannen produceren onze hersenen golven met een lagere frequentie dan de Beta golven. De Alfa staat wordt doorgaans als bijzonder plezierig ervaren. We zijn alert, maar toch ook ontspannen. Het is in deze Alfa staat dat we het meest efficient kunt leren en het best informatie verwerken. In de Alfa staat beginnen we uit onze bron van creativiteit te putten die net beneden ons bewustzijn ligt. Het is de poort naar de diepere staten van bewustzijn. Door de diepe ontspannenheid van de Alfa staat kunnen we optimaal gebruik maken van onze beide hersenhelften en tegelijkertijd zijn we uitermate geconcentreerd met één ding bezig. De super leerstaat dus. Binnen het Alfa bereik bevindt zich ook de Schuman Resonantie. Dit is de frequentie van het elektromagnetisch veld van de aarde. Deze frequentie wordt als heilzame ervaren en helpt je verbonden te voelen met de aarde.


Theta Golven De Theta Golven vinden we in de range van 4 Hz. tot 7 Hz. In dit gebied zijn je hersengolven afgeremd totdat je bijna gaat slapen. We zijn in een staat van totaal ontspannen. Het is de staat tussen waken en slapen. Deze Theta staat maakt ons zeer ontvankelijk voor creatieve ideeën, beelden, flarden van dromen en lang vergeten herinneringen. Het is de staat waar de magie van onze hersenen begint. Theta staat is waar we aan het mediteren zijn, uiterst intuïtief en vol herinneringen. De theta staat is ook de ideale staat voor Leren, het programmeren van je mind, droom herinneringen en zelf hypnose.


Delta Golven Wanneer de hersengolven zich tussen de 0,5 Hz. en 4 Hz bevinden, is dat gelijk aan de staat het slapen. We zijn fysiek totaal ontspannen en even ‘helemaal weg’. De Delta staat is ook waar we het beste herstellen zijn en genezen omdat in die staat de het menselijk groeihormoon in aangemaakt wordt. Je voelt je doorgaans heel vitaal als je in deze staat bent. De PandoraStar heeft een aantal programma’s die zich hier op richten.


Gamma Golven Gamma golven worden eigenlijk pas de laatste 10 – 15 jaar erkend, want voorheen werden ze gerekend tot Beta Golven. De Gamma golven beginnen bij 40 Hz. en gaan ver door richting 70 Hz. Het is in deze staat dat we het meest in connectie staan met voorkennis, heldere inzichten en waarnemingen en hoger bewustzijn. In deze staat verwerken we bijzonder veel informatie.


Kijk voor prijzen even in onze prijslijst


Voor boekingen kunt je een mailtje sturen naar frans@samsaranu.nl of bel me op 06-12735464

Samsara special 1 20 januari 20 januari 20 januari

geef een reactie
5 berichten

Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek19-07-21

02:39:22

onrain kajino nipponBettina Kresse


17-09-18

08:33:06


Zaterdag heerlijk genoten van overweldigende klanken!
Bedankt voor een unieke ervaring!
Gr.,
Bettinamiriam roozeman


29-12-15

20:01:51


Puja was bijzonder. leuk zelf te spelen en weg te drijven op de klankenAnne-Berthe van Chastelet


28-09-15

08:41:42


Wouw Frans & Marian...wat mooi om te zien allemaal!!Karin Van vliet


27-09-15

16:23:40


Wat een mooie heldere website is het geworden! Krijg alweer zin in een gognbad...